Om Fysiocare
I juli 2000 startede fysioterapeut Claus Nissen Fysiocare, som et af de første pionérfirmaer i landet, hvor man ydede fysioterapi på arbejdspladsen.

Fysiocare tilbyder en bred vifte af fysioterapi, rådgivning inden for ergonomi, træningsterapi, selvbehandling, forebyggelse, massage og meget mere på virksomhederne.

Private patienter behandler vi naturligvis også gerne med stor kompetence og entusiasme. Du er altid velkommen i klinikken.

Vore værdier er kvalitet, højeste faglighed, stabilitet, nærvær, empati, humor.

I dag drives Fysiocare som en lille familievirksomhed, hvor hustruen Karen, som er fysioterapeut med speciale i psykiatri, er faglig sparringspartner, og de voksne børn Nanna og Emil hjælper til efter behov med IT, marketing og regnskab.

Vi sætter pris på og tilbyder loyalitet og fleksibilitet; vore nuværende virksomhedsaftaler har alle eksisteret i mere end 10 år.

Fysiocare har adresse i Brabrand ved Århus, men kører gerne ud i landet.
Claus Ravnborg Nissen
Indehaver

Født 1963.

Uddannet, autoriseret fysioterapeut i Århus, 1992.

Omfattende efteruddannelse inden for specialerne muskuloskeletal fysioterapi, idrætsfysioterapi, osteopati m.m.

Privatpraktiserende siden 1992.

Fysioterapeut og instruktør i Norsk Sekvenstræning i 1½ år (1999-2000).

Fysioterapeut for AGF´s superligahold i fodbold gennem 5½ år (1991-96).

Fysioterapeut i DBU siden 2001.

Medlem af Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

Medlem af Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi.

Med 18 års fuldtidsbeskæftigelse i nichen er Claus Nissen Danmarks mest erfarne virksomhedsfysioterapeut. Mange forskellige brancher er således repræsenteret i hans portefølje.

Claus Nissen er desuden med sin baggrund i mere end 150 landskampe for DBU og små 6 år som superliga-fysioterapeut i AGF en af landets mest rutinerede fodboldfysioterapeuter.

Hans mere end 25 års erfaring som fysioterapeut giver ham en yderst solid ballast til gavn for patienter og kunder.
Fagligt er Claus' kæpheste muskuloskeletal fysioterapi, idrætsfysioterapi og osteopati, primær- og sekundær forebyggelse på virksomhederne, samt hvordan man får medarbejdere/sportsudøvere/patienter til at yde det optimale i forhold til deres respektive udfordringer.

Made on
Tilda